Woning in Tholen beschadigd door zwaar vuurwerk

9 maanden geleden gepubliceerd

Een woning aan het Slachtveld in Tholen is in de nacht van 27 september 2023 beschadigd geraakt door een explosie veroorzaakt door zwaar vuurwerk. Er zijn geen gewonden gevallen bij het incident.

Details van het incident

De explosie vond plaats rond 02.20 uur. Door de kracht van de explosie zijn het rolluik en verschillende ramen zwaar beschadigd geraakt. Ook de gevel van de woning heeft schade opgelopen. Agenten waren snel ter plaatse en troffen een ravage aan. Ondanks het directe onderzoek dat gestart is, zijn er nog geen verdachten aangehouden. De bewoner van het pand heeft aangifte gedaan.

Oproep aan getuigen

De politie roept getuigen op zich te melden en is op zoek naar eventuele beelden van het incident. Als u getuige bent geweest, iets opvallends heeft gezien, of als u camerabeelden heeft waarop mogelijk iets te zien is, wordt u verzocht contact op te nemen. Ook als uw voertuig is uitgerust met een camera die continu opneemt, kan dit van waarde zijn voor het onderzoek. U kunt contact opnemen via het algemene politienummer of anoniem een melding maken.