Gemeente Tholen roept sport- en cultuurverenigingen op voor aanmelding

4 maanden geleden gepubliceerd

De gemeente Tholen en Sport- en Cultuurimpuls werken samen aan de uitgave van het boekje ‘Jij op Tholen, Sport en Cultuur’. Dit boekje, gericht op basisschoolleerlingen, wordt in september weer uitgegeven. Sport- en cultuurverenigingen die in het boekje opgenomen willen worden, kunnen zich tot 1 juni aanmelden.

Presenteer je vereniging aan kinderen

Het boekje biedt lokale sport- en cultuurverenigingen de kans om zich te presenteren aan kinderen van 4 tot en met 13 jaar. Dit doen ze door het aanbieden van (gratis) kennismakings- of proeflessen. Deelname aan het boekje en opname erin is kosteloos.

Twintigste editie van de Nationale Sportweek

Het boekje wordt uitgebracht tijdens de twintigste editie van de Nationale Sportweek, die plaatsvindt van 23 tot en met 27 september. Door deelname dragen sport- en cultuurverenigingen bij aan de leefbaarheid in de kern en kunnen ze nieuwe leden werven.

Stimuleren van sport en cultuur bij kinderen

Met ‘Jij op Tholen, Sport en Cultuur’ wil de gemeente kinderen stimuleren om meer, actiever en veelzijdiger te sporten en zich te ontplooien op het gebied van sport en cultuur. Het doel is dat kinderen ontdekken wat bij hen past. Het boekje ‘Jij op Tholen, Sport en Cultuur’ draagt hieraan bij.