Thoolse fotowedstrijd: 'Tholen door mijn ogen'

3 maanden geleden gepubliceerd

De jaarlijkse fotowedstrijd van de gemeente Tholen en Stichting Tholen Beter Bekend is weer van start gegaan. Dit jaar is het thema ‘Tholen door mijn ogen’. De drie best beoordeelde foto’s worden beloond met een cadeaubon die bij een lokale ondernemer besteed kan worden. Deze foto’s worden ook op de cover van de nieuwe gemeentegids geplaatst. Bovendien is er een aparte prijs voor de mooiste belevingsfoto. Foto’s kunnen tot en met 29 april 2024 worden ingeleverd via de website van de gemeente Tholen.

Tholen door mijn ogen

Met dit thema worden deelnemers uitgenodigd om hun unieke visie op Tholen vast te leggen. Dit kan op vele manieren, want Tholen heeft veel te bieden. De gemeente en de Stichting Tholen Beter Bekend kijken uit naar alle unieke inzendingen.

Verloop wedstrijd

Een jury, bestaande uit burgemeester Marleen Sijbers, een medewerker van de gemeente Tholen en een medewerker van Stichting Tholen Beter Bekend, kiest negen foto’s uit alle inzendingen. Deze negen foto’s strijden voor de eerste, tweede en derde plaats in een stemronde op Facebook. De overige zes foto’s krijgen een eervolle vermelding in de gemeentegids. Ook wordt er door Stichting Tholen Beter Bekend een prijs uitgereikt voor de mooiste belevingsfoto. Deze foto’s worden tevens gebruikt voor de website www.eilandtholen.nl en voor promotionele activiteiten.

Prijzen

De drie hoogst gewaardeerde foto’s worden beloond met een cadeaubon die te besteden is bij een lokale ondernemer. De eerste prijs is een bon ter waarde van € 75,-, de tweede prijs is een bon van € 50,- en de derde prijs is een bon van € 25,-. Deze cadeaubonnen worden mogelijk gemaakt door Akse Media, het bedrijf dat de gemeentegids verzorgt. Stichting Tholen Beter Bekend reikt ook een prijs uit voor de mooiste belevingsfoto; een bon ter waarde van € 75,-, eveneens te besteden bij een lokale ondernemer.

Meedoen?

Foto’s kunnen van 29 maart tot en met 29 april 2024 ingeleverd worden via het digitale formulier op www.tholen.nl. Daar zijn ook de voorwaarden te vinden. Deelnemers ontvangen in mei bericht of hun foto in de prijzen is gevallen.