Extra proeflessen voor kinderen bij sport- en cultuurverenigingen in Tholen

4 maanden geleden gepubliceerd

Kinderen tussen de 4 en 13 jaar in Tholen kunnen zich weer aanmelden voor extra proeflessen bij verschillende sport- en cultuurverenigingen in de gemeente. Het doel is om kinderen te laten ontdekken welke sport of culturele activiteit het beste bij hen past. Bijna alle proeflessen worden gratis aangeboden, maar vooraf aanmelden is verplicht. De eerste proeflessen starten vanaf maandag 18 maart.

Aanmelden en informatie

Aanmelden voor de proeflessen kan via de website. Basisscholen die deelnemen aan het project ontvangen deze week informatie over de proeflessen. De verenigingen die de proeflessen aanbieden, hebben gezorgd voor een gevarieerd aanbod. De proeflessen zijn een laagdrempelige manier voor kinderen om kennis te maken met een sport- of cultuurvereniging.

Sport- en Cultuurboekje

De proeflessen vormen een aanvulling op het Sport- en Cultuurboekje dat in september vorig jaar aan bijna alle basisscholen in de gemeente Tholen werd uitgedeeld. In dit boekje presenteren lokale sport- en cultuurverenigingen zich aan kinderen van 4 tot en met 13 jaar.

Voor algemene vragen over het project kan contact opgenomen worden via de website. Voor specifieke vragen over de aangeboden activiteiten kunnen ouders en verzorgers direct contact opnemen met de aanbieder.