Gratis scootmobieltocht in Sint-Annaland op 21 maart

4 maanden geleden gepubliceerd

Op donderdag 21 maart 2024 wordt er een gratis scootmobieltocht georganiseerd in en rond Sint-Annaland. De tocht start vanuit Zorgcentrum de Schutse en is ook toegankelijk voor inwoners met een driewieler of duo-fiets.

Details van de tocht

De scootmobieltocht, die ongeveer 10 kilometer lang zal zijn, begint om 13.00 uur bij Zorgcentrum de Schutse, F.M. Boogaardstraat 10, in Sint-Annaland. De groep vertrekt rond 13.30 uur en zal langs diverse bijzondere locaties in de omgeving rijden. Deelnemers krijgen de kans om te kijken, proeven en deelnemen aan verschillende activiteiten op de route.

Aanmelden en begeleiding

Vooraf aanmelden voor de scootmobieltocht is verplicht. Het is ook mogelijk om als introducee van iemand met een scootmobiel of driewieler mee te gaan op eigen fiets. In dat geval moet dit worden aangegeven bij de aanmelding.

Extra voorzieningen

Tijdens de tocht wordt er voor koffie en thee gezorgd, vergezeld van iets lekkers.

Organisatie

De scootmobieltocht wordt georganiseerd door de werkgroep ‘Lekker in je vel’ van de gemeente Tholen. Het evenement maakt deel uit van het Leefstijlakkoord. De tocht is bedoeld als een gezellig groepsuitje en biedt deelnemers de kans om op een ontspannen manier de omgeving van Sint-Annaland te verkennen.