Gratis online Fortnite-toernooi georganiseerd door Jij op Tholen

Normal metaimage1 1920x1080 abb60090deaf
Afbeelding: EpicGames

Op vrijdag 9 juli 2021 organiseert Jij op Tholen, in samenwerking met voormalig professioneel gamer Nick Cooiman, een online Fortnite-toernooi speciaal voor Thoolse inwoners van 12 jaar en ouder. Deelname is gratis, aanmelden is verplicht.

Nick Cooiman is vanaf 17.30 uur via een livestream aanwezig om alle regels door te nemen en eventuele vragen te beantwoorden: https://www.twitch.tv/onlinegamingevent Online publiek is hier van harte welkom.

Het toernooi start vanaf 18.00 uur. De wedstrijden worden via Shareplay gestreamd. De spelers spelen online tegen andere spelers wonend in de gemeente Tholen in een poule- en knock-outfase. De drie finalisten, maar ook kijkers maken kans op mooie prijzen.

Aanmelden

Deelnemers van 12 jaar en ouder kunnen zich aanmelden via https://jijoptholen.nl/fortnite. Een aantal dagen voor het toernooi ontvangen de deelnemers een bevestigingsmail van Nick Cooiman met informatie over het toernooisysteem.

Adverteren op TholenActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op TholenActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tholen
04:12

18° C

Zwaarbewolkt

1.92 km/h

51%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief