Man gewond na beroving

Normal 19470431625 57374cab1a o

Bergen op Zoom - De recherche doet onderzoek naar een beroving aan de Artemislaan. Een man raakte daarbij gewond.

De politie werd op donderdag 12 augustus rond 19.40 uur gewaarschuwd dat er een man beroofd zou zijn en dat deze gewond zou zijn. Omdat er bij de beroving mogelijk geschoten zou zijn gingen er meerdere eenheden van de politie ter plaatse. Ze troffen op de Laan van Borgvliet een gewonde man aan die verklaarde te zijn beroofd.

Onderzoek

In de omgeving werd een zoekslag gemaakt naar de mogelijke dader. Daarbij werd onder andere een politiehelikopter ingezet. Uiteindelijk is er niemand aangetroffen. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan en verklaarde dat er niet geschoten was. Wel verklaarde hij dat hij bedreigd en mishandeld was door een man en dat hij vervolgens geld en goederen die hij op zak had moest afgeven. Het slachtoffer is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen behandeld. Na verder politieonderzoek is er geen enkele aanwijzing dat er geschoten zou zijn bij de beroving.

Dit artikel verscheen eerst op BergenopzoomActueel.nl

Adverteren op TholenActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op TholenActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tholen
05:58

18° C

Zwaarbewolkt

1.92 km/h

51%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief