Man aangehouden voor witwassen na snelheidsovertreding in Goes

Normal aanhouding boeien007
Afbeelding: Politie

De politie heeft op een parkeerplaats aan de A58 ter hoogte van Goes een 22-jarige man uit Clinge aangehouden. Vlak voor zijn aanhouding dumpte de man een groot geld bedrag op een parkeerplaats.

Op vrijdag 18 december, rond 21.00 uur, passeerde een automobilist met hoge snelheid een politieauto op de A58. Door middel van een lasergun werd zijn snelheid vast gesteld op 142 kilometer per uur. De agenten besloten de man een stopteken te geven. De man werd uiteindelijk op een parkeerplaats aan de kant gezet. Daarbij volgde hij niet direct alle aanwijzingen van de agenten op. De dienders zagen ook dat er op de parkeerplaats bankbiljetten lagen. Vermoedelijk had de man deze uit zijn auto gegooid. Ze spraken de man aan en vroegen hem of ze zijn auto mochten doorzoeken. Daar gaf de verdachte toestemming voor. In de auto werden nog enkele losse bankbiljetten gevonden. In totaal nam de politie ongeveer 10.000 euro in beslag. De man is aangehouden voor witwassen. Voor de snelheidsovertreding krijgt hij een bekeuring.

Dit artikel verscheen eerst op Goes-Actueel.nl

Adverteren op TholenActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op TholenActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tholen
10:33

18° C

Zwaarbewolkt

1.92 km/h

51%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief