Getuigen gezocht dode man Oesterdam

Normal bord met logo politie
Afbeelding: Politie

De politie gaat digitale bannering en tekstkarren inzetten bij het onderzoek naar de overleden man die zaterdagochtend 17 oktober onderaan een steiger bij de Oesterdam is aangetroffen.

Inmiddels heeft het rechercheteam dat de zaak onderzoekt kunnen achterhalen dat het slachtoffer een 50-jarige man uit Venezuela betreft. Vorig weekend werd op- en rond de plek waar hij gevonden is uitgebreid onderzoek gedaan. Vrijdag 23 en zaterdag 24 oktober zet de politie in de omgeving van de plaats delict tekstkarren waarbij ze vraagt eventuele getuigen zich te melden.

Bannering

Daarnaast wordt er digitale bannering ingezet. Dat houdt in dat iedereen die vrijdag en zaterdag in de buurt van de Oesterdam is en via zijn of haar smartphone internet op gaat een digitale banner te zien krijgt waarin de politie aandacht voor de zaak vraagt. Hoe dat werkt dat leest u hier.

Adverteren op TholenActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op TholenActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tholen
10:27

18° C

Zwaarbewolkt

1.92 km/h

51%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief