Man dreigt met mes nadat hij wordt aangesproken op asociaal gedrag

Normal 15121381050 da93d6f6b9 k
Afbeelding: Shirley de Jong

Roosendaal - Agenten hebben aan de Kruidhof in Bergen op Zoom een 53-jarige Bergenaar aangehouden. Hij zou eerder in de Roosendaalse wijk Westrand een man bedreigd hebben met een mes.

De politie werd op dinsdag 3 augustus rond 16.37 uur gebeld door een man die bedreigd zou zijn met een mes. De man sprak iemand aan die voor zijn woning troep uit de auto gooide en het nodig vond in een bosschage vlakbij de woning te urineren. Toen de bewoner daar iets van zei bedreigde de verdachte hem met een mes. Het slachtoffer waarschuwde de politie en reed met zijn auto achter de verdachte aan terwijl hij contact hield met de politie. Uiteindelijk werd de Bergenaar door agenten aan de kant gezet en aangehouden. In de auto vonden de dienders een mes. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau. Het slachtoffer heeft aangifte van bedreiging gedaan.

Dit artikel verscheen eerst op RoosendaalNu.nl

Adverteren op TholenActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op TholenActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tholen
05:55

18° C

Zwaarbewolkt

1.92 km/h

51%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief